top of page

Daar gaan we...


En met “daar gaan we” bedoelen we dit keer niet dat we op reis gaan, maar hebben we het over de lancering van onze website, want ook dat wordt een avontuur. Een website die gaat over onze roadtrips, onze plannen en onze ideale reis (want een mens mag dromen toch).

Wat spannend.. een blog beginnen. Natuurlijk doen we het ten eerste voor onszelf en om anderen op de hoogte te houden. Maar we hopen ook jou, de lezer, ermee te boeien, te inspireren en tips mee te geven voor op reis.

Op dit moment is Loes, samen met haar vriend, begonnen aan een prachtige wereldreis. Ze zitten “as we speak” in het mooie Nieuw-Zeeland. En ben ik wel een beetje jaloers. Gelukkig mag ik hun samen met mijn vriend over enkele maanden vergezellen in Vietnam. Wat kijk ik daar naar uit!

Beide hebben we al behoorlijk wat afgereisd.. van Noord-Amerika tot de Balkan, van Cuba tot Cyprus. En we staan nog maar aan het begin van onze ‘journey’. De wereld ligt aan onze voeten en onze bucketlist wordt steeds langer.

Waarom Road2Explore? We leren graag graag de wereld kennen via de 'road'. Op die manier leer je het land, de cultuur, de natuur en de locals goed kennen. Dit geeft ons het ultieme gevoel van vrijheid. De kenners onder ons kunnen wel raden waar het cijfer '2' voor staat; wij zijn tweelingzusjes. Hopelijk geeft dit ook dubbel zoveel tips voor jullie vanuit 2 verschillende oogpunten ;-).

Om de eerste blog niet al meteen te langdradig te maken, brei ik er een eind aan. Geniet van onze site! Kijk even bij ‘Over ons’, waarom we tot het besluit van deze website zijn gekomen. Neem een kijkje bij ‘Reisfotografie’ voor prachtige plaatjes van enkele reizen van ons. Natuurlijk is nog niet alles aangevuld en moeten er nog wat puntjes op de i gezet worden, maar net als bij de voorbereiding van een reis, vergt dit tijd. Maar vooral: geniet en laat je inspireren om ook op avontuur te gaan....

#roadtrips #road2explore #reizen #nieuwZeeland #travel #Amerika #Balkan

bottom of page