top of page
14517488_1257772570931405_29606536867319

'In the end we only regret the chances we didn't take'. Dat was één van de redenen dat Lieke ervoor koos om in 2014 te gaan studeren (minor Facility Management) in Wisconsin, USA. Met 11 staten heeft ze al heel wat van Amerika gezien. Een tijd die ze nooit meer in haar leven vergeet, het begin van het reisvirus én een nieuwe liefde!

Ook Loes heeft het reisvirus te pakken en met verschillende roadtrips door Europa, Amerika, Cuba en verschillende citytrips, kon een wereldreis - samen met haar vriend - dan ook niet uitblijven. Op 8 januari 2017 zijn ze vertrokken, op weg naar 7 maanden lang backpacken door Nieuw-Zeeland, Australië en Azië. 

'We hebben beide een passie voor schrijven. En wat is er nou leuker dan onze passies te combineren in een blog? Na flink te hebben gebrainstormd en enig voorbereidingswerk is de website in januari 2017 gelanceerd. Met beiden een eigen stijl van schrijven willen we mensen motiveren en inspireren om de wereld te ontdekken.

Waarom Road2Explore? We willen graag de wereld verkennen, en dat doen we het liefst via de 'road'. Roadtrips geven ons het ultieme gevoel van vrijheid. Op die manier leer je het land, de cultuur, de natuur en de locals goed kennen. Het cijfer '2' staat voor ons;  tweelingzussen. Hopelijk geeft dit ook dubbel zoveel inspirerende verhalen voor jullie vanuit 2 verschillende oogpunten! 

 

Wij staan nog maar op het begin van onze 'journey'. De wereld ligt voor onze voeten en onze bucketlist wordt steeds langer. Via Road2Explore zijn onze belevenissen, avonturen, plannen en dromen te volgen! 

"We willen anderen inspireren met handige reistips, de mooiste bestemmingen en de gaafste reisroutes!"

bottom of page